Adres:Kasteel 1A
7741 GC Coevorden
Telefoon:0524-524419
Email:info@heerenvancoevorden.nl

De Heeren van Coevorden,
onderdeel van Catering J. van 't Hooge

Met trots presenteren wij u De Heeren van Coevorden, het nieuwe Grand Café en tevens het bedrijfsrestaurant in het prachtige nieuwbouwpand van de Gemeente Coevorden. Wij zijn onderdeel van Catering & Partyservice J. van ’t Hooge uit Hoogeveen, dat in de afgelopen 35 jaar een grote speler op de cateringmarkt is geworden.

Over Catering van ’t Hooge
Met al meer dan 40 jaar ervaring zijn wij de ideale horecapartner. Wij zijn specialist in het begeleiden van bedrijfsrestaurants, lunch catering, Event catering en horeca exploitatie (evenementen locaties). Catering zoals u het wenst! De kwaliteit van onze producten waarborgen wij door zoveel mogelijk huisgemaakte producten te serveren. Een belangrijke pijler is het betrekken van lokale leveranciers. Voor de keukens in Hoogeveen en Coevorden betekent dit uiteraard meerdere leveranciers uit Drenthe. Hierdoor steunen wij de lokale economie, beperken wij foodmiles en beschikken wij over veel variatie in seizoensproducten. Via de interessante combinatie van food en aankleding zorgen wij voor de juiste culinaire beleving!

Na een prettige samenwerking met de Gemeente Coevorden tijdens de bouw is het ontwerp voor het Grand Café tot leven gekomen. Onze deuren zijn geopend en wij nodigen u uit om uw zintuigen te prikkelen: Proef, Ruik, Zie, Hoor en Voel onze producten en sfeer.

U bent van harte welkom voor een ambachtelijk gezette kop koffie of thee met zoete
lekkernijen. De lunch is een cadeautje is en het diner onvergetelijk, wij hebben een uitgebreide kaart met mooie (streek)gerechten. Speciaal voor de fijnproevers is er een fijne selectie bieren en wijnen, deze is ook perfect te combineren met onze borrelkaart.

In de zomer is het heerlijk vertoeven in het zonnetje op het terras! Kom langs en geniet…
 

 

 

 

 


webapplicatie dotsolutions