Diner
DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-gangen | |
3-gangen (voor, hoofd, na) | |
3-gangen (voor, tussen, hoofd) | |
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na) |
SOEP
Tomaat Paprika Pomodori tomaat | geroosterde paprika | crème fraîche | lente-ui |
|
Soep van het seizoen Ambachtelijk | seizoensgebonden |
Voorgerechten
FOREL Ceviche | tijgermelk | tomaat | venkel | mango | rode peper |
|
TACO Jackfruit | pico de gallo | koriander | guacamole |
|
KALFSTARTAAR Tartaar kalf | Drentse schenk | tomaat | kropsla | basilicum | mosterd |
|
CHEF’S VOORGERECHT Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden |
|
Bakkerij Mulder brood met smeersels Gevuld brood | pesto | aioli | kruidenboter |
Salades
MOZZARELLA Buffelmozzarella | tomaat | pesto | paprika | basilicum |
|
CHICKEN Pulled chicken | eitje | oude kaas | avocado | chipotle mayonaise |
|
CARPACCIODrents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | truffelmayonaise |
|
POKÉBOWL FISH or CHICKENWarm gerookte zalm of boerderijkip | sushirijst |boontjes | mango | |
|
POKÉBOWL VEGGIEKrokante avocado | sushirijst |boontjes | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus |
HOOFDGERECHTEN
‘NO MIS’ STEAK Plantaardige biefstuk | kruidenboter | voorjaarsgroenten |
|
RAVIOLI RICOTTA SPINAZIE Ravioli | eitje | groene groenten | citrus | beurre blanc |
|
ROODBAARS Bouillabaisse | schaaldieren saus | gamba’s | zalm | crouton | rouille |
|
KIPSATÉ 240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek |
|
LAM Lamsschouder | lamsfilet | aubergine | pistache | lamsjus met gezouten citroen |
|
ROASTED RIBSSpareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus |
|
SALTIMBOCCAKalfsoester | Drentse schenk | salieboter | voorjaarsgroenten | rode wijn jus |
|
EntrecoteHolstein rund | 200 gram | kruidenboter of pepersaus |
|
CHEF’S CHOICEWisselend / seizoensgebonden |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
RABARBER Panna cotta van honing en citroentijm | structuren rabarber | yoghurtijs |
|
AARDBEI Hollandse aardbeien | cake van gecondenseerde melk | witte chocolade | limoncello ijs |
|
SORBET ‘CLASSICO’ Diverse ijssoorten | vers fruit | bruisend water | slagroom |
|
IJSJE OM MEE TE DOEN Seizoensfruit | slagroom | vanille roomijs |
|
CHEFS DESSERT Seizoensgebonden | wisselend |
|