Diner

 

DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)

 

VERRASSING VAN DE CHEF

 

De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)

2-gangen
3-gangen (voor, hoofd, na)
3-gangen (voor, tussen, hoofd)
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na)

SOEP

Tomaat Paprika
Pomodori tomaat | geroosterde paprika | crème fraîche | lente-ui
Soep van het seizoen
Ambachtelijk | seizoensgebonden

Soep Grand café de Heeren van Coevorden


Voorgerechten

 

FOREL
Ceviche | tijgermelk | tomaat | venkel | mango | rode peper
TACO
Jackfruit | pico de gallo | koriander | guacamole
KALFSTARTAAR
Tartaar kalf | Drentse schenk | tomaat | kropsla | basilicum | mosterd
CHEF’S VOORGERECHT
Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden
Bakkerij Mulder brood met smeersels
Gevuld brood | pesto | aioli | kruidenboter

Salades

 

MOZZARELLA
Buffelmozzarella | tomaat | pesto | paprika | basilicum
CHICKEN
Pulled chicken | eitje | oude kaas | avocado | chipotle mayonaise

CARPACCIO

Drents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | truffelmayonaise

POKÉBOWL FISH or CHICKEN

Warm gerookte zalm of boerderijkip | sushirijst |boontjes | mango |
avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

POKÉBOWL VEGGIE

Krokante avocado | sushirijst |boontjes | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

 

 


HOOFDGERECHTEN

‘NO MIS’ STEAK
Plantaardige biefstuk | kruidenboter | voorjaarsgroenten
RAVIOLI RICOTTA SPINAZIE
Ravioli | eitje | groene groenten | citrus | beurre blanc
ROODBAARS
Bouillabaisse | schaaldieren saus | gamba’s | zalm | crouton | rouille
KIPSATÉ
240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek
LAM
Lamsschouder | lamsfilet | aubergine | pistache | lamsjus met gezouten citroen

ROASTED RIBS

Spareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus

SALTIMBOCCA

Kalfsoester | Drentse schenk | salieboter | voorjaarsgroenten | rode wijn jus

Entrecote

Holstein rund | 200 gram | kruidenboter of pepersaus

CHEF’S CHOICE

Wisselend / seizoensgebonden

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.

On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.

 


NAGERECHTEN

 

RABARBER
Panna cotta van honing en citroentijm | structuren rabarber | yoghurtijs
AARDBEI
Hollandse aardbeien | cake van gecondenseerde melk | witte chocolade | limoncello ijs
SORBET ‘CLASSICO’
Diverse ijssoorten | vers fruit | bruisend water | slagroom
IJSJE OM MEE TE DOEN
Seizoensfruit | slagroom |
vanille roomijs
CHEFS DESSERT
Seizoensgebonden | wisselend
Reserveer direct